marți, 10 noiembrie 2015

Protectia populatiei, cu sistemul de alarmare civila furnizat de Amro Grup pentru Primaria Slobozia





In luna octombrie, Primaria Slobozia – judetul Ialomita, a achizitionat un sistem de alarmare a populatiei pentru situatii de urgenta, ce a fost oferit de Amro Electronic Grup.

Slobozia este orasul din mijlocul Campiei Baraganului asezat la intalnirea a doua drumuri comerciale importante la vremea evului mediu. Prima atestare documentara a localitatii a fost in 1594, iar cuvantul slavon "slobozie" insemna un teritoriu liber, unde erau scutiti de anumite obligatii fiscale cei ce se stabileau in acel teritoriu vulnerabil la atacurile turcilor si tatarilor.

Vulnerabilitatile acelor vremuri au fost depasite, dar au ramas multe altele prezente timpurilor postmoderne. De aceea, un sistem de alarmare civila special conceput pentru protectia populatiei este solutia necesara in situatii de urgenta cum ar fi inundatii, cutremure, incendii, pentru evacuarea rapida din zona afectata.

Sistemul de alarmare a populatiei, personalizat pentru Primaria Slobozia, poate fi administrat si actionat de la panoul furnizat exclusiv de Amro Grup si este compus din: 


Va oferim cele mai bune solutii de alarmare a populatiei, contactati-ne chiar acum.

Atentie! Toate sistemele pentru alarmare civila comercializate de Amro Grup respecta legislatia in vigoare si standardele europene actuale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari populare